ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 |
اما مطمئن باشید اگر فواید دانه های
هندوانه را بدانید آن ها را دور نخواهید انداخت؛ پس دانه ها را جدا کنید و
بجوشانید، نتیجه شما را شگفت زده خواهد کرد.
بنا
بر این گزارش، دانه های هندوانه دارای پروتئین های ضروری برای بدن،
ویتامین B، تیامین ها، نیاسین ها و مواد معدنی همچون منیزیم هستند. این
دانه های کوچک پرخاصیت سرشار از پتاسیم، منگنز، آهن، روی، فسفر و مس نیز
هستند. دانه هندوانه سرشار از فیبر بوده، در نتیجه برای سلامت دستگاه گوارش
مفید است.
همچنین
دانه های هندوانه دارای مواد ضروری برای درمان انگل های روده ای، هپاتیت و
التهاب بدن و آنتی اکسیدان های قوی هستند. از تصلب شرایین و گرفتگی رگ ها
جلوگیری می کنند و جوشانده دانه های هندوانه باعث از تخلیه آسان سنگ کلیه
می شود.
و اما «دستورالعمل شگفت انگیز»!
بیست
تا سی عدد از دانه های هندوانه را جدا کنید، آن ها را خُرد کرده و بسایید.
دانه های خرد شده را درون دو لیتر آب بریزید و بگذارید به مدت پانزده
دقیقه بجوشد. این مایع را دو روز پشت سر هم بنوشید و در روز سوم از خوردن
صرف نظر کنید و پس از وقفه یک روزه دوباره از آن بنوشید. تا چند هفته این
روند را ادامه دهید. نتایج جالب و قابل توجهی را خواهید دید،.نتیجه شما را
شگفت انگیز خواهد کرد.