مینی تارت با کرم لیمویی

 
tart
این آموزش نوعی کرپ است که کرمی که برای آن استفاده شده کرم لیمویی است که بسیار عصرانه خوش طعمی است امیدوارم درست کنید و از خوردن آن در کنار خانواده لذت ببرید

   

مواد لازم:
کره ۱۲۵ گرم
زرده تخم مرغ ۱ عدد
شکر ۲ قاشق
آب سرد ۳ قاشق
وانیل ۱پاکت
آرد تقریبا ۱٫۵-۲ لیوان
کرم لیمویی:
شیر ۱ لیوان
آب ۲ لیوان
نشاسته ۳ قاشق
آرد ۲ قاشق
زرده تخم مرغ ۲عدد
شکر ۷ قاشق
رنده پوست لیمو ۲ عدد
آب لیمو ترش ۲ عدد
زردچوبه نصف قاشق چایخوری
وانیل ۱ پاکت
کره ۱ قاشق سرپر

طرز تهیه :
ابتدا کرم لیمویی را درست میکنیم به این طریق که  در یک قابلمه  شیر, آب و آبلیموی تازه را می ریزیم و رویش  زرده های تخم مرغ, نشاسته , آرد , شکر ,پوست لیموی رنده شده و زردچوبه را ریخته  و خوب مخلوط میکنیم  و مرتب هم میزنیم تا به قوام برسد و بپزدوقتی کرم آماده شد کره  و وانیل می ریزیم  و میگذاریم سرد شود و بعد از سرد شدن دوباره خوب هم میزنیم  اکنون خمیر را درست می کنیم:
در یک کاسه کره سرد را رنده کرده رویش  زرده تخم مرغ , شکر, آب سرد, وانیل و کمی آرد را می ریزیم  و با نوک انگشتان هم میزنیم  سپس بقیه آرد را می ریزیم  خوب ورز میدهیم تا بدست نچسبدحالا این خمیر را به مدت نیم ساعت در یخچال قرار می دهیم سپس روی میز کار کاغذ محافظ انداخته و خمیر را روی آن باز میکنیم  و باوردنه به قطر نیم ساعت خمیر را باز میکنیم  و با قالب شیرینی گرد قالب می زنیم  و قالب های کوچک تارت را خیلی کم چرب  میکنیم  و خمیر را داخل آنها قرار داده و  با چنگال چند سوراخ ایجاد میکنیم دوباره به مدت ۱۵- ۲۰ دقیقه در یخچال قرار می دهیم  در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده قرار می دهیم  تا رویش طلایی شود بمدت ۲۵ دقیقه بپزد وقتی خمیر پخت می گذاریم سرد شود  و از قالب ها در می آوریم  و در ظرف میچینیم و داخلش کرم لیمویی می ریزیم  و به دلخواه تزیین میکنیم

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.