ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 |
مواد لازم:
شیر ولرم ۵۰۰ میلی لیتر
تخممرغ ۲ عدد
روغن مایع ۱ فنجان
شکر ۱ فنجان
نمک ۱ قاشق مربا خوری
آرد به میزان لازم
خمیر مایه ۱ پاکت
رویه:
در صورت دلخواه زرده تخم مرغ که من استفاده نکردم
کنجد
طرز تهیه :
ابتدادر یک ظرف شیر ولرم و خمیر مایه را ریخته سپس شکر و مواد دیگر را اضافه میکنیم و خوب ورز میدهیم در آخر آرد را می ریزیم خمیر چسبناکی است خمیر را شکل داده درب فررا باز گذاشته ودرجه در ۵۰ درجه بماند تا خمیر وربیاید یا میتوانید در جای گرم قرار دهید تا استراحت کند وقتی خب ور آمد رویش زرده تخم مرغ می مالیم ورویش کنجد می پاشیم ودر فر ۱۸۰ درجه قرار می دهیم اگر زرده تخم مرغ برای رویش استفاده نمیکنید روی نانها را خیلی کم آب مالیده ورویش کنجد می پاشیم