ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 |
کره یکی از خوراکی های اصلی در سفره صبحانه ما ایرانیان است. با در اختیار داشتن دو ماده در خانه می توان به راحتی کرهای مغذی و مقوی تهیه کرد و از خرید آن بینیاز شد.
مواد لازم برای تهیه کره خانگی:
خامه سنگین ارگانیک | دو فنجان |
نمک دریایی خوراکی | به میزان دلخواه |
طرز تهیه کره خانگی :
خامه و نمک را در غذاساز یا همزن بریزید و حدود ۱۰ دقیقه صبر کنید. در ابتدا خامه هم زده شده ضخیم میشود اما بعد از چند لحظه کره و قسمت شیری مانند آن از هم جدا میشود. آن دو را از هم جدا کنید. کره را از اطراف آن جمع کنید و در کاسهای تمیز بریزید و از صافی رد کنید تا قسمت شیری آن جدا شود. آن را در آب سرد بگذارید و به آرامی با یک قاشق آن را جدا کنید. وقتی که کره کاملا تمیز و منسجم شد با یک قاشق کمی آن را فشار دهید تا مایع موجود در آن خارج شود. در آخر می توانید آن را در یک کاسه یا شیشه قرار دهید و در یخچال یا فریزر بگذارید. این کره خانگی تا چند ماه سالم می ماند و فاسد نمی شود.